Kanker is ingrijpend. Of je het nu zelf hebt (gehad) of iemand in je omgeving. Je krijgt misschien te maken met onzekerheid, angst, verdriet, of zelfs boosheid. Hoe nu verder? Het is niet vreemd als je hierbij vastloopt.

Wil je zelf actief bijdragen aan kwaliteit van leven? Een kortlopend coachtraject biedt handvatten om weer energie op te doen en vitaliteit te verbeteren. Wanneer je ziek bent geweest, nog bent en zelfs als je niet meer beter wordt. Ik bied ondersteuning om het leven vol vertrouwen en energiek tegemoet te treden. Als (gediplomeerd) Coach bij Kanker werk ik met compassie, hoop en in kameraadschap. In alle fases die volgen op de diagnose.

Ik ben met mijn praktijk aangesloten bij de organisatie Coach Connect bij Kanker. Deze organisatie biedt ervaren professionele coaches die ieder werken vanuit eigen specialisme.

ViaLabor is aangesloten bij het Oncologie Netwerk Apeldoorn, het netwerk van zorgverleners die samenwerken in de eerstelijns zorg in Apeldoorn en omstreken. Voor meer informatie klik  hier.